Een verrijkende reis aan de prachtige kust van Spanje.

Ben je op zoek naar een moment van bezinning, verbinding en persoonlijke groei? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan een 6 daagse unieke ervaring, waarin we samen in een groep van maximum 7 personen, op zoek gaan naar de kunst van het ontdekken en versterken van innerlijke kracht.

Wat kan je verwachten?

We doen dit aan de hand van lichaamswerk, inspirerende natuurwandelingen, themagesprekken, awareness oefeningen… Een programma ontworpen om in het hier en nu je eigen krachten te versterken en terug in contact te komen met jezelf.

Deze reis bied je de gelegenheid om even stil te staan, te ademen en te ontdekken wat jij nodig hebt. Door samen te bewegen, te delen en te groeien. Door momenten van rust en heling creëren we een ruimte van zelfzorg en waardevolle inzichten die je vrijer kunnen maken op je levenstocht.

Jouw keuze, jouw pad!

Momenten van samenzijn gecombineerd met individuele vrije tijd.

De activiteiten worden aangeboden, maar de keuze om al dan niet deel te nemen ligt volledig bij jou. Onze week is ontworpen om aan te sluiten bij jouw behoeften en tempo.

Wanneer?

Van zondag 10 maart tot en met vrijdag 15 maart 2024.
(Aankomst is mogelijk vanaf de zaterdagavond 9 maart 2024, workshops beginnen pas op zondag).

Waar?

Teulada, regio Valencia in de Spaanse provincie Alicante.

Met wie?

Maak kennis met de inspirerende begeleiders van jouw reis naar groei en veerkracht:

Sylvie Wolters

Sylvie is een gepassioneerde psychotherapeut met een sterke basis in contextuele en gestalttherapie. Naast haar toewijding aan haar privépraktijk deelt ze haar inzichten en kennis als docent aan Vives. Haar liefde voor groei en verbinding vormt de kern van haar begeleiding.

Heidi Vandromme

Heidi is een ervaren psychotherapeut met expertise in contextuele en gestalttherapie. Ze brengt haar kennis en zorg naar zowel haar privépraktijk als naar De Bres, een dagtherapeutisch ziekenhuis. Bij De Bres deelt ze haar passie voor zelfzorg, mindfulness en lichaamswerk als groepstherapeut.

Voor wie?

Heb je het gevoel dat je even uit de ratrace wilt stappen? Ben je op zoek naar rust, innerlijke kracht en zelfzorg? Dan is deze bijzondere week aan de kust van Spanje precies wat je nodig hebt!

Prijs?

1250 euro of 1450 euro, naargelang een één of tweepersoonskamer.

Inclusief verblijf in een villa op basis van halfpension in een één- of tweepersoonskamer (volgens beschikbaarheid)
Alle activiteiten (wandeltochten, groepsmomenten, ontspanning en beweging) zijn inbegrepen, alsook een ontbijt en diner of lunch.

Exclusief vervoer, zodat je zelf kunt kiezen op welke manier en hoe je je tocht vormgeeft.

Hoe reserveer je je plek?

Neem contact met ons voor meer informatie en om je deelname te bevestigen.